van-vliet-hexagon-green

“Echte zorg kan alleen worden gegeven door aandacht voor de persoon. Luisteren en observeren is de kracht achter onze missie.”

Onze praktijk

Wij zijn een eerstelijns fysiotherapiepraktijk in Waddinxveen. Luisteren en een persoonlijke sfeer is onze sterke kant. Onze missie is het vinden van uw herstel-belemmerende factoren. Ons lichamelijke intakegesprek/onderzoek focust zich niet alleen op uw pijnlijke plek maar onderzoekt ook alles daar omheen. Onze missie is dat u zich als klant gehoord voelt en niet met twee oefeningen na 20 minuten weer buiten staat.

Onze praktijk is ingericht met een visie. De kleuren, indeling en sfeer van de kamers stralen rust uit, zodat we allemaal ontspannen en op ons gemak kunnen behandelen of een behandeling kunnen ondergaan.

Planning van afspraken

Vanaf heden zal de planning worden overgenomen door Robert. Via hem kunt u, mocht u onverhoopt niet kunnen komen op uw afspraak, uw behandeling verzetten. Let op dat u altijd 24 uur van tevoren afmeld zodat we eventuele gaten nog kunnen opvullen. Bent u korter van tevoren toch verhinderd (met een geldige reden) doen we uiteraard ook niet moeilijk. Robert is zowel via Whatsapp als telefonisch bereikbaar. De afspraak wijzigen via de mail is ook mogelijk.

Het telefoonnummer is +31 (0)6-38050509

Wij zijn nog steeds telefonisch beschikbaar op de bekende telefoonnummers voor meer specifieke vragen over de behandeling zelf. Dit is om ervoor te zorgen dat we tijdens de behandelingen zo min mogelijk gestoord worden.

Onze locaties

Osteopaat of fysiotherapeut in Waddinxveen of Nieuwerkerk aan den IJssel nodig? U bent van harte welkom in een van onze praktijkruimtes. Naast onze praktijk in Waddinxveen bieden we ook een deel van onze behandelingen aan in Nieuwerkerk aan den IJssel. Neem contact met ons op om een afspraak te maken op een van onze locaties!

Onze behandelingen

U kunt bij Van Vliet Fysio terecht voor de volgende behandelingen:

davey-van-vliet

Davey van Vliet

Lees meer
ed-dukker-icon

Ed Dukker

Lees meer
jordy-icon

Jordy van Leeuwen

Lees meer
henk

Henk de Jong

Lees meer
floki

Praktijkkat Floki

Lees meer