van-vliet-hexagon-green

Mijn affiniteit ligt in het zoeken naar oplossingen voor cliënten met complexe aandoeningen.

Ed Dukker

Om het zo maar eens te zeggen, ik loop al wat langer mee in het vak. Echter ben ik nog steeds zeer dynamisch en heb ik nog steeds de honger naar kennis en kunde in het vak fysiotherapie.

Mijn oorsprong:
Ik heb altijd al veel gesport, met name in (beach) volleybal ben ik zeer actief geweest. Ik kwam dan ook regelmatig in contact met fysiotherapeuten om blessures te laten behandelen. Daar werd mijn interesse in het vak fysiotherapie en het menselijk bewegen gewekt en dat heb ik niet meer losgelaten.

Mijn affiniteit ligt in het zoeken naar oplossingen voor cliënten met complexe aandoeningen.

Mijn visie
Als therapeut sta ik, voor hen die willen, volledig achter u! Samen met u als cliënt zoeken we uit wat de klacht in stand houdt. Met een juiste verdeling tussen verantwoordelijkheid van mij als therapeut en die van u als cliënt.

Ik heb een passie voor de anatomie en als middel gebruik ik graag manuele technieken met de handen. Onder mijn specialiteiten valt bijvoorbeeld triggerpoint massage. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in complexe hand/elleboog/schouder problematiek en ben ik opgeleid tot hand therapeut.

Daarnaast heb ik een voorliefde voor knieën en voeten, zonder uit het oog te verliezen dat alles met elkaar in verbinding staat en ieder mens uniek is en dus ook uniek behandeld dient te worden.

Mijn missie
Ik ga er voor om mensen van hun pijnklachten en bewegingsbeperkingen af te helpen en daarbij hun bewegingsplezier (patiënt intern) weer terug te geven. Daarnaast probeer ik ook u als cliënt inzicht te geven in belasting en belastbaarheid.