handtherapie

Een therapeut nodig?

Bel of app voor een afspraak

Hand therapie

Visie op handen

Uw handen zijn goud waard! Ongemerkt kun je met gezonde handen ontzettend veel; het zijn fantastische instrumenten met ongekende mogelijkheden. Wanneer er dan iets aan de hand is met uw handen, voelt u zich meteen beperkt in uw doen en laten. Hand therapie kan uw klachten verhelpen.

Wat is handtherapie?

Inmiddels is handtherapie een steeds breder begrip aan het worden en het is zelfs een specialisatie binnen de fysiotherapie. Bij deze behandelvorm maken we een behandelplan op maat om uw hand en polsaandoeningen in kaart te brengen en te verminderen.

Bij welke klachten wordt handtherapie gebruikt?

Aan uw hand en pols kunt u diverse aandoeningen hebben waar een handtherapeut u mee kan helpen. Een veel voorkomende aandoening is bijvoorbeeld artrose aan uw handen. Dit is gelukkig ook zonder operatieve ingrepen goed te behandelen. Een van deze behandelmogelijkheden is bijvoorbeeld bracing. Hiernaast zijn er nog tal van handaandoeningen waar uw therapeut u in kan begeleiden en ondersteunen.

Handtherapie in Waddinxveen

Om u zo goed mogelijk te helpen stippelt u samen met uw therapeut van Van Vliet Fysio een behandelplan uit, zodat u uw handen weer goed kunt gebruiken in het dagelijks leven, tijdens werk of bij het uitvoeren van uw sport of hobby’s. Benieuwd hoe we uw klachten kunnen verhelpen? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak of advies omtrent hand therapie in Waddinxveen.

kaaktherapie