fysiotherapie

Een fysiotherapeut nodig?

Bel of app voor een afspraak

ed-dukker-icon

Ed Dukker

Fysiotherapie

ed@vanvliettherapie.nl +31 (0)6-18793105
jordy-icon

Jordy van Leeuwen

Fysiotherapeut

jordy@vanvliettherapie.nl +31 (0)6-39739928
henk

Henk de Jong

Manueel therapeut, fysiotherapeut en schouder expert

info@vanvliettherapie.nl +31 (0)6-11295739

Fysiotherapie

Op zoek naar een fysiotherapeut in Waddinxveen? Een fysiotherapeut kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verhelpen van lichamelijke klachten. Het in beeld brengen wat de klacht in stand houdt en deze oplossen, heeft prioriteit bij Van Vliet Fysio. We onderscheiden wij ons hierin van andere fysiotherapiepraktijken: u bent bij ons op het juiste adres als niemand u kan vertellen wat er aan de hand is. Wij zetten net dat stapje extra!

Fysiotherapie in Waddinxveen

We beginnen met een intakegesprek op een van onze locaties voor fysiotherapie in Waddinxveen. We zijn niet alleen geïnteresseerd in uw klacht zelf, maar ook over het ontstaan en beloop ervan. Deze oorzaken kunnen uiteenlopen van trauma, overbelasting tot klachten die eigenlijk zonder aanwijsbare oorzaak zijn gestart. Bij klachten waarvan u niet weet wat de oorzaak is gaan we op onderzoek uit welke factoren uw klacht kunnen beïnvloeden. Voorbeelden zijn problematiek met houding, over/onderbelasting, spier/pees/ligament, gewrichten, mechanische balans tussen spieren en gewrichten, hormonaal, orgaan problematiek, omgeving, stress in brede zin, medicatie, voeding/vocht en ga zo maar door.

Onze aanpak

In het eerste consult brengen we deze factoren in kaart. Bij Van Vliet Fysio stapt u niet de deur uit voordat er een concreet beeld met een logische aanpak is opgesteld door de fysiotherapeut. Wij helpen u op weg met een aanpak op de hierboven genoemde herstel belemmerende factoren om uw algemene belastbaarheid omhoog te brengen. Zo kan u uit de vicieuze cirkel van de klacht stappen. Let op, we zijn geen wonderdokters en beweren niet dat we met alles kunnen helpen. Wij helpen u door uw zelf herstellend vermogen te vergroten zodat uw lichaam zelf kan herstellen. Indien dit door wat voor reden niet kan, houdt het voor ons ook op.

Uiteraard kunnen we u niet altijd helpen met iedere factor die de klacht in stand houdt. Daarom is het ook van belang om samen te werken met andere specialisten, zodat u de best mogelijke hulp krijgt. Ook dit hoort bij een goede aanpak van herstelbelemmerende factoren.

Technieken voor herstel

Vervolgens komt het vakmanschap in beeld. Door middel van verschillende technieken activeren we extra het herstelvermogen van uw lichaam of maken juist ruimte voor herstel. Onze specialisten gebruiken hier verschillende soorten technieken voor:

  • Massages
  • Bindweefsel technieken
  • Mobilisaties
  • Manipulaties
  • Leefstijl adviezen
  • Specifieke gespreksvoering
  • Oefeningen

Eventueel koppelen we u aan een persoon die u verder kan helpen, als wij dit niet kunnen.

Specialistische behandelingen

Van Vliet Fysio biedt verschillende specialistische behandelingen aan om u van uw klachten te verlossen. Onze therapeuten kunnen u bijvoorbeeld helpen door middel van:

Wat kunt u verwachten van onze behandelingen en werkwijze?

Van Vliet Fysio kijkt niet naar de klok maar naar u. U stapt de deur niet uit met 2 oefeningen na 20 minuten zonder dat u nu precies weet wat er aan de hand is. We zijn er in eerste instantie voor u en de puzzel die u brengt. Passie voor ons vak staat bij ons op de voorgrond, en dat gaat u merken.

Wij nemen graag de tijd zodat er niets over het hoofd wordt gezien. De duur van de eerste behandeling is om en nabij 45 minuten. In deze tijd wordt er een screening, anamnese, onderzoek en een behandeling gedaan. Let op, de eerste behandeling kost u 2 behandelingen via de verzekering, omdat de verzekeraar dit eveneens als 2 verschillende behandelingen ziet.

Fysio in Waddinxveen

Wilt u uw klachten laten behandelen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken voor fysio in Waddinxveen.

fysiotherapie