van-vliet-hexagon-green

“Het puzzelen en uiteindelijk oplossen van het klachtenbeeld geeft mij positieve energie.”

Joally Jonker

Het in kaart brengen en oplossen van herstel-belemmerende factoren geeft mij energie.

Wat ik interessant vind aan het lichaam is dat er zoveel zit waar we ons niet bewust van zijn. Het heeft allemaal invloed op elkaar. Ik wil u graag zoveel als mogelijk leren over het lichaam waarbij één vraag centraal staat: Wat zit er allemaal in ons lichaam en wat zijn de connecties? Het puzzelen en uiteindelijk oplossen van het klachtenbeeld geeft mij positieve energie. Dit allemaal met het doel ''u kunt bewegen zoals u dat wilt''.

Omdat kennisvergroting en de holistische visie hierbij centraal staat, volg ik de opleiding voor osteopathie aan College Sutherland. Osteopathie houdt in dat er gekeken wordt naar het lichaam als een geheel. Er wordt niet alleen gekeken waar de klacht zich bevindt, maar ook naar mogelijke oorzaken die te herleiden zijn uit andere delen en structuren van het lichaam. Dit geeft mij inzicht in uw lichaam en hoe we daar het beste mee om kunnen gaan.

Daarnaast haal ik plezier uit het analyseren en het begeleiden van mensen tijdens bewegen. Wanneer u meer of beter wilt bewegen, maar tegen barrières aanloopt of met (terugkomende) klachten te maken heeft, wil ik u graag helpen om de herstel-belemmerende factoren in kaart te brengen en aan te pakken.

Ik neem graag de tijd met u in de behandelkamer, maar ook voor oefentherapie. De oefentherapie is zo opgesteld dat u alle handvatten krijgt om zelf aan de slag te kunnen. Hiervoor krijgt u tips en daarnaast ook een persoonlijk opgesteld oefenschema. U zult dus zelf aan de slag gaan met de oefeningen. Mocht u het prettiger vinden om dit onder begeleiding te doen is dit ook mogelijk. De aanpak van de klacht zal altijd persoonlijk en afgestemd zijn op u.

Tot ziens bij Van Vliet Therapie,

Joally Jonker

Fysiotherapeut
Osteopaat i.o.
Big nummer | 69925815904

Contactgegevens

joally@vanvliettherapie.nl
+31 (0)6-39731280

joally-jonker

Joally Jonker

Fysiotherapie, Oefentherapie, Dry Needling

joally@vanvliettherapie.nl +31 (0)6-39731280